Loading…
Baksiden [clear filter]
Saturday, October 23
 

13:15 CEST

Slik graver du i en travel hverdag
Slik jobbet Ringerikes Blad, Nettavisen og Sujo (Senter for undersøkende journalistikk i Bergen) forteller om hvordan de jobbet sammen i et stort graveprosjekt som avdekket hvordan flyktningepengene som rant inn til kommunene i 2015-2018, ble brukt? Var det kontroll?
Få nyttige tips av Sujos Per Christian Magnus. Hør Øyvind Lien og Sissel Skjervum Bjerkehagen i Ringerikes Blad og Magnus Ekelien Mullisi Nettavisen fortelle hvordan de jobbet med prosjektet. 

Saturday October 23, 2021 13:15 - 14:00 CEST
Baksiden

14:15 CEST

Slik samarbeidet de om «Den store folkevandringa»
Sammen med SUJO og NRK, gjennomførte LLA i vår samarbeidsprosjektet «Den store folkevandringa». Totalt deltok 65 lokalaviser, og prosjektet genererte rundt 600 publiserte saker. Generalsekretær Tomas Bruvik i LLA og LLA-nestleder og redaktør i Dølen, Tone Sidsel Sanden, kommer til Gull & Gråstein. De deler sine funn og erfaringer.


Saturday October 23, 2021 14:15 - 15:00 CEST
Baksiden

15:30 CEST

Lagrer du tips og varsler på e-posten?
Når Jan Magne Stensrud var redaktør i Drangedalsposten fikk han mange tips og henvendelser på e-post fra mobbeofre og pårørende. Mange av disse e-postene var av svært personlig karakter. Da Stensrud mista tilgang til pc-en sin ble han svært bekymret om noen av disse varslene kunne komme andre for øye. "Jeg hadde et naivt forhold til

Speakers
avatar for Jan Magne Stensrud

Jan Magne Stensrud

Jan Magne Stensrud fikk mange tips og henvendelser på e-post fra mobbeofre og pårørende i Drangedal. Mange av disse var svært personlig. Når Stensrud mistet kontroll over pc-en ble han svært urolig om disse kunne lekke ut. 
avatar for Espen Andersen

Espen Andersen

Kommunal Rapport
Den prisbelønte journalisten, utvikleren, og nå utviklingsredaktør i Kommunal Rapport, Espen Andersen, forteller om hvordan du kan sikre dine kilder. Han har flere triks å vise deg.


Saturday October 23, 2021 15:30 - 16:15 CEST
Baksiden

16:15 CEST

Bare be om innsyn!
Bare be om innsyn, sier Ellen.
I denne sesjon får du konkrete og nyttige tips om hvordan du ber om enkle innsyn og hvordan du skal jobbe strategisk med innsyn.Speakers
avatar for Ellen Ophaug

Ellen Ophaug

Journalist, Fredriksstad Blad
Ellen Ophaug, journalist i Fredriksstad Blad. Hverdagsgraver som nå jobber i den nystarta dagsordengruppa i avisa.


Saturday October 23, 2021 16:15 - 17:00 CEST
Baksiden
 
Filter sessions
Apply filters to sessions.